Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-8834329

Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε γονείς με σκοπό να τους παρέχει συμβουλές για τον καλύτερο δυνατό χειρισμό κάποιων καταστάσεων με τις οποίες ενδέχεται να έλθουν αντιμέτωποι στη σχέση τους με τα παιδιά τους, κατά τη διάρκεια κυρίως της προσχολικής, αλλά και της πρώτης σχολικής ηλικίας. Τα θέματα που διαπραγματεύεται επιλέχθηκαν σε μεγάλο μέρος με αφορμή τις μαρτυρίες γονιών όσον αφορά σε ζητήματα που προσκύπτουν καθημερινά στη σχέση τους με τα παιδιά τους.

Το βιβλίο αισιοδοξεί να απαντήσει σε ερωτήματα που απασχολούν γόνείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και να προτείνει κάποιους παιδαγωγικούς χειρισμούς που ενδέχεται να αποβούν αποτελεσματικοί στην καθημερινή πρακτική.

 

 

Βιογραφικό Συγγραφέα


Η Βέρα Λεώβαρι (Ειδική Παιδαγωγός) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Παιδαγωγική και Ψυχολογία, και Παιδαγωγική Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.Από μικρή αγαπούσε πολύ τα παιδιά, μάζευε γύρω της τα μικρότερα και τους έλεγε ιστορίες. `Ετσι δημιούργηθηκε μέσα της η επιθυμία να έχει μια πιο ολοκληρωμένη σχέση μαζί τους, τοσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο…
Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται στην εκπαίδευση και παιδαγωγική απασχόληση παιδιών και εφήβων. `Εχει έλθει πολλές φορές αντιμέτωπη με προβλήματα συμπεριφοράς που την έκαναν να σκεφθεί τρόπους χειρισμού τους που θα βελτίωναν τη σχέση της με τα παιδιά αλλά και με τους γονείς τους. Οι προβληματισμοί, οι γνώσεις, αλλά κυρίως η εμπειρία την οδήγησαν στην καταγραφή κάποιων σκέψεων που τελικά μετουσιώθηκαν στο πρώτο της συγγραφικό πόνημα με τίτλο “Γονείς εν δράσει”. Σήμερα που είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, -ένας “γονιός εν δράσει”- πιστεύει πολύ περισσότερο στη χρησιμότητα αυτού του βιβλίου!

 

Λεπτομέρειες


  • Αριθμός σελίδων: 152
  • Διαστάσεις: 17×24
  • Σειρά: Ψυχολογία-Παιδαγωγική
  • Τιμή: 12,78€
  • ISBN: 978-960-89643-8-9