Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-8834329

Με το τίτλο «Κόκκινη κλωστή δεμένη» οι μαθητές της Β` Τάξης του Α` Δημοτικού Σχολείο Αρσακείου Ψυχικού παρουσίασαν την δουλειά ενός έτους που έγινε στο Διαθεματικό Πρόγραμμα της σχολικής τάξης. Όσοι βρέθηκαν στη «Στοά του Βιβλίου» στις 11 Μαϊου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά επί σκηνής την θεατρική απόδοση του βιβλίου της Μαρίας Γεωργαλά – Καρτούδη «Το παραμύθι με τα χλωμά μάγουλα» από τους ίδιους τους μαθητές.  Η ιστορία του βιβλίου είχε δουλευτεί ένα χρόνο τώρα από τους μαθητές τόσο στο λογοτεχνικό κομμάτι όσο και στο θεατρικό παιχνίδι μέσα από την ευέλικτη εκπαιδευτική ζώνη.

Οι μικροί αναγνώστες ζωντάνεψαν με την ερμηνεία τους την ιστορία της συγγραφέας. Κυρίως μέσα από ζεστά χορευτικά και τραγούδια που έδωσαν ξεχωριστή αίσθηση στην ιστορία. Την εκδήλωση, που σηματοδότησε και το τέλος της σχολικής χρονιάς,  επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Αυλακιώτου Ντίνα και Καραούζα Σοφία.

Στο τέλος της παράστασης η συγγραφέας Μαρία Γεωργαλά – Καρτούδη, που ήταν και επίσημη προσκεκλημένη, ευχαρίστησε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την άψογο ζωντάνεμα που έδωσαν στο βιβλίο της.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *