Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-8834329

Tο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού και εφηβικού βιβλίου και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ), οργανώνουν την 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2010 στις εγκαταστάσεις της ΗELEXPO, στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 39). Στις τέσσερις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν το βιβλίο και να ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 15:00μ.μ, οι μικροί αναγνώστες θα αναπαραστήσουν τους ήρωες του παραμυθιού της Μαρίας Γεωργαλά – Καρτούδη «Το Συναχωμένο Αεροπλανάκι». Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της ιστορίας, μεταφέρονται στο χώρο – χρόνο της μυθοπλασίας, δημιουργούν και προσεγγίζουν έννοιες όπως η οικολογική συνείδηδη, η ευθύνη, η φιλία, η συνεργασία και η αποδοχή.

Η έκθεση θα λειτουργεί 9:00 με 20:00. Οι επισκέπτες θα έχουν δωρεάν μεταφορά από το σταθμό του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας», ενώ παρέχεται χώρος στάθμευσης δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *