Αρρωστημένες ιστορίες για υγιείς αναγνώστες

Γιώργος Χασιώτης

Αρχική/Λογοτεχνία/Ελληνική Λογοτεχνία/Αρρωστημένες ιστορίες για υγιείς αναγνώστες

Αρρωστημένες ιστορίες για υγιείς αναγνώστες

12.72 με ΦΠΑ

Τέσσερις ιστορίες υψηλής τοξικότητας του Γιώργου Χασιώτη

Περιπλανήθηκα στους σκοτεινούς, δαιδαλώδεις διαδρόμους της ανθρώπινης ψυχής. Άνοιξα πόρτες επτασφράγιστες και έριξα κλεφτές ματιές σε θαλάμους και αίθουσες την ύπαρξη των οποίων οι περισσότεροι προσποιούνται πως αγνοούν. Ακόμη το κάνω. Σε τούτο το ταξίδι δεν υπάρχει πραγματική επιστροφή.
Γιατί το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ.

Τέσσερις ιστορίες υψηλής τοξικότητας. Ένας Άγγλος ηρωινομανής ναυτικός, ένας νεαρός ηδονοβλεψίας, μια φοιτήτρια μπλεγμένη σε σατανικάκυκλώματα και ένας ψυχοπαθής εγκληματίας, βρίσκουν στέγη στην παρούσα συλλογή όπου υποβόσκουν ένα πικρό, κατάμαυρο χιούμορ και η έλλειψη ιερού και όσιου.

Τέσσερις αρρωστημένες ιστορίες για υγιείς αναγνώστες.

 

Κωδικός προϊόντος: 978-960-6819-22-3 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Αρρωστημένες ιστορίες για υγιείς αναγνώστεςΟ Γιώργος Χασιώτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Ανανιάδου και έχει δύο παιδιά. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική, κυρίως ως DJ. Έζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Νομό Καστοριάς. Η ενασχόλησή του με το υγρό στοιχείο τελευταία μετουσιώθηκε σε επαγγελματική απασχόληση και το χόμπι της ιστιοπλοΐας σε βιοπορισμό. Με τη δημιουργική γραφή ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία, πρόσφατα όμως ωρίμασε η απόφαση να δημοσιοποιήσει μέρος της δουλειάς του. Οι αρρωστημένες ιστορίες για υγιείς αναγνώστες είναι το πρώτο του βιβλίο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

978-960-6819-22-3

Σελίδες

142

Συγγραφέας

Go to Top