Λογομαγειρέματα

ΛοΓό

Home/Κόμικς-Γελοιογραφίες/Λογομαγειρέματα

Λογομαγειρέματα

14.84 με ΦΠΑ

Για αυτούς που έχουν χορτάσει από λόγια,το νέο βιβλίο του ΛοΓό γεμίζει και τα πιο απαιτητικά στομάχια με έξυπνα μικρά στιχάκια και απλές καθημερινές συνταγές. Και αν παρ΄όλα αυτά συνεχίζεις να πιστεύεις ότι απέχεις πολύ από την μαγειρική τέχνη, τα χιουμοριστικά σκιτσάκια κάθε συνταγής θα σου ανοίξουν σίγουρα την όρεξη για δοκιμάσεις τις δεξιοτητές σου!

«Και έτσι με τα ψέματα και το καλαμπουράκι,
τα ΛοΓομαγειρέματα γίναν βιβλιαράκι!”

Κωδικός προϊόντος: 978-960-6819-8-19-3 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

logothtis_giannisΟ ΛοΓό (Γιάννης Λογοθέτης) γεννήθηκε στη Θάσο. Άρχισε να δημοσιεύει γελοιγραφίες από 17 χρονών. Συνεργάστηκε με εφημερίδες όπως: Τα Νέα, Το Βήμα, Ελευθεροτυπία, Έθνος, Αυγή, Daily Mirror, Sunday Telegraph και περιοδικά όπως: Ταχυδρόμος, Εικόνες και άλλα. Έχει πάρει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις σκίτσου στον Καναδά, στη Γερμανία, στην Ιταλία, και στη Βουλγαρία. Στην Ελλάδα έχει κάνει εκθέσεις με γελοιογραφίες και συμμετείχε και σε ομαδικές. Τελευταία έχει κάνει 12 ατομικές εκθέσεις σε γνωστές γκαλερί της Αθήνας με ζωγραφικά έργα.

Στη σισκογραφία εμφανίστηκε το 1971 γράφοντας στίχους για τραγούδια. Αργότερα, μέσα στη δεκαετία του `70 καθιέρωσε το γελοιογραφικό τραγούδι με τρεις μεγάλους δίσκους που έκανε με μεγάλη επιτυχία για τον Θέμη Ανδρεάδη. Τα τελευταία χρόνια τραγουδάει τα τραγούδια του και ο ίδιος. Έχουν εκδοθεί 25 βιβλιά του με γελοιογραφίες, και ένα βιβλίο με συγκεντρωμένα όλα του τα τραγούδια.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

978-960-6819-8-19-3

Συγγραφέας

Σελίδες

208

Go to Top