Πες,πες,πες, πάμε για διακοπές!…

ΛοΓό

Πες,πες,πες, πάμε για διακοπές!…

Ένα βιβλιαράκι γεμάτο έξυπνα και χιουμοριστικά καλοκαιρινά σκιτσάκια του ΛοΓό, που πες και ξανά πες τα στιχάκια του σε κάνουν να φύγεις για διακοπές…

“Στο αγγίστρι του Θοδόση
τσίμπησε μια γόπα τόοοση,
τσίμπησε και μια μικρούλα
απ΄τη διπλανή βαρκούλα…”

IBAN: 978-960-6819-03-2 Κατηγορίες: , Συγγραφέας:

Περιγραφή

logothtis_giannisΟ ΛοΓό (Γιάννης Λογοθέτης) γεννήθηκε στη Θάσο. Άρχισε να δημοσιεύει γελοιγραφίες από 17 χρονών. Συνεργάστηκε με εφημερίδες όπως: Τα Νέα, Το Βήμα, Ελευθεροτυπία, Έθνος, Αυγή, Daily Mirror, Sunday Telegraph και περιοδικά όπως: Ταχυδρόμος, Εικόνες και άλλα. Έχει πάρει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις σκίτσου στον Καναδά, στη Γερμανία, στην Ιταλία, και στη Βουλγαρία. Στην Ελλάδα έχει κάνει εκθέσεις με γελοιογραφίες και συμμετείχε και σε ομαδικές. Τελευταία έχει κάνει 12 ατομικές εκθέσεις σε γνωστές γκαλερί της Αθήνας με ζωγραφικά έργα.

Στη δισκογραφία εμφανίστηκε το 1971 γράφοντας στίχους για τραγούδια. Αργότερα, μέσα στη δεκαετία του `70 καθιέρωσε το γελοιογραφικό τραγούδι με τρεις μεγάλους δίσκους που έκανε με μεγάλη επιτυχία για τον Θέμη Ανδρεάδη. Τα τελευταία χρόνια τραγουδάει τα τραγούδια του και ο ίδιος. Έχουν εκδοθεί 25 βιβλιά του με γελοιογραφίες, και ένα βιβλίο με συγκεντρωμένα όλα του τα τραγούδια.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

978-960-6819-03-2

Go to Top