Το συναχωμένο αεροπλανάκι

Μαρία Γεωργαλά–Καρτούδη

Το συναχωμένο αεροπλανάκι

 

Ο Μάλιμπαντ, ο κακός μάγος, έχει βάλει σκοπό του να καταστρέψει τη γη στέλνοντας τη μόλυνση και τα καυσαέρια στον ήλιο, με αποτέλεσμα να ανέβει η θερμοκρασία και να εξαφανισθούν όλα τα όντα. Η κακή χρήση της τεχνολογίας από τον άνθρωπο (μόλυνση, φαινόμενο του Θερμοκηπίου) είχε αυτό το αποτέλεσμα.

Το συναχωμένο αεροπλανάκι με την βοήθεια των φίλων του θα προσπαθήσει να τον αντιμετωπίσει…Ο μικρός μας φίλος θα τα καταφέρει τελικά να σώσει τον πλανήτη….

Μια… διδακτική ιστορία για τους μικρούς μας φίλους!

Το βιβλίο ήταν υποψήφιο για Βραβείο Παιδικού Εικονογραφημένου από το Περιοδικό Διαβάζω το 2009.

Περιγραφή

Η Μαρία Γεωργαλά–Καρτούδη γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη Αττικής. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά και Δημοσιογραφία. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Παρίσι στον τομέα της Επικοινωνίας και Πληροφορίας. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και έχουν δημοσιευτεί άρθρα της σε εφημερίδες και περιοδικά. Παράλληλα έχει εργαστεί ως καθηγήτρια στα ΤΕΙ Πειραιά και ως υπεύθυνη εκπαίδευσης σε Ιδιωτικά Κολέγια.Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο χώρο την Τηλεπικοινωνιών και δραστηριοποιείται στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Ενηλίκων και Ανηλίκων. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Από τις εκδόσεις μας κυκλοφόρησε και το πρώτο της παραμύθι «Το συναχωμένο αεροπλανάκι», που ήταν υποψήφιο για Βραβείο Παιδικού Εικονογραφημένου από το Περιοδικό Διαβάζω το 2009.

 

H Ιωάννα Γαλανομάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Art Institute at Bournemouth με Bachelor of Arts in Illustration το 2005. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής και εικονογράφησης σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα. Έχει ασχοληθεί με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου, την ανάπτυξη χαρακτήρων για κινούμενα σχέδια, την εικονογράφηση για περιοδικά και το fashion illustration.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 21 × 29 cm
ISBN

978-960-6819-05-6

Έτος 1ης Έκδοσης

Go to Top