Το φιλί του νερού

Μίρνα Μηλιώνη-Γκανά

Το φιλί του νερού

Tι θέλει ο άνθρωπος για να ’ναι ευτυχισμένος; Πόσο κοστίζει η χαρά; Πόσο εξαργυρώνεται ένα χαμόγελο, μια γλυκιά κουβέντα, ένα απαλό χάδι, μια τρυφερή αγκαλιά, ένα ζεστό φιλί, ένα απλό χτύπημα στον ώμο; Πόσες μουσικές χαϊδεύουν την ψυχή μας, κι εμείς ακούμε μοναχά τα πένθιμα εμβατήρια; Τώρα, μπορεί το είναι της να λέει «Kαλημέρα θλίψη», αλλά είναι σίγουρη πως ο χρόνος θα κλείσει τις πληγές και θα πει πάλι με χαμόγελο:
«Καλημέρα ζωή… Σ’ ΑΓΑΠΑΩ!»

IBAN: 978-960-89643-9-6 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Περιγραφή

Η Μίρνα Μηλιώνη-Γκανά έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες, διακόσμηση και στη δραματική σχολή. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές, λογοτεχνικά και θεατρικά έργα, καθώς και αυτοτελείς ιστορίες για την τηλεόραση. Συμμετέχει ενεργά στο θέατρο, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ ποιήματα και στίχοι της έχουν μελοποιηθεί.
Το «Ρωγμές στο Μωβ» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή, και «Ο Βασιλιάς της Σοκολάτας» το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

“…Ένα μυθιστόρημα με πληθώρα αντίθετων συναισθημάτων, που ισορροπούν το θέμα. Ο αναγνώστης προβληματίζεται στα “Ναι” και στα “Όχι”, στα “Πρέπει” και στα “Γιατί” της δικής του ζωής. Κι ακόμα αν έχει ανάγκη η ψυχή του από λύτρωση χαρίζοντας τη συγνώμη σ΄ αυτόν που κακό του έκανε.
Αλλά πως να προσφέρεις τη συγνώμη στον εχθρό σου, όταν ο εγωισμός σε καθηλώνει. Μήπως ο εγωισμός είναι η κόλασή μας;
Όλα αυτά ξύπνησαν μέσα μου από ένα τέτοιο μυθιστόρημα με τόσο μεγάλη δύναμη γραμμένο, σαν ετούτο της Μίρνας…”

Της Αγγελικής Τσεβά ΣΟΥΝΙΟ 3/08

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

978-960-89643-9-6

Έτος Έκδοσης

2008

Διαστάσεις

14×21

Go to Top