Τρεις κολασμένες ιστορίες

Τρεις κολασμένες ιστορίες

Πρόκειται για τρεις ιστορίες εμπνευσμένες από την κρίση που περνάμε. Επεισόδια που αντιμετωπίζουν με χιούμορ, καυστική διάθεση, αλλά και τρυφερότητα καθημερινές καταστάσεις. Οι ήρωες είναι:

  • Μία δημόσια υπάλληλος που ταλαιπωρεί τον κόσμο και χαίρεται.
  • Μία μαθήτρια λυκείου που προσπαθεί να ψήσει τους γονείς της να της δώσουν τα χρήματα για να πάει με το αγόρι της στην πενθήμερη εκδρομή του σχολείου της.
  • Ο πατέρας της, που παρά τα διπλώματά του ασχολείται με τα οικιακά και εξαρτάται οικονομικά από τη γυναίκα του.
  • Δύο συνταξιούχοι ηθοποιοί που ξαναπαίζουν μετά από χρόνια σε μία θεατρική παράσταση ενώ μαίνονται διαδηλώσεις, και ο κόσμος γύρω τους καταρρέει… Θυμούνται το παρελθόν τους, τις πρώτες τους παραστάσεις, τον καιρό που ήταν παρέα στη Δραματική Σχολή, και τους άνδρες της ζωής τους.
IBAN: 978-960-6819-44-5 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Περιγραφή

Βιογραφικό

Η Μέλπω Ζαρόκωστα γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στο Σίδνει της Αυστραλίας, όπου και σπούδασε θέατρο, σενάριο, σκηνοθεσία. Γύρισε στην Αθήνα 25 χρόνων, και έκτοτε υπηρετεί τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως συγγραφέας, δημιουργώντας δικό της ρεπερτόριο. Έχει βραβευθεί με πρώτο και τρίτο κρατικό βραβείο για τα θεατρικά της έργα: Συμβιβαστήκαμε και Αουφίντερζεν Μανόλη. Έχει γράψει πολλά σενάρια, μεταξύ αυτών το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Ανταρσία των 10 και σειρές για την τηλεόραση, όπως: Από την κωμωδία στο δράμα κ.α. Τελευταία ασχολείται και με τη συγγραφή διηγημάτων και μυθιστορημάτων. Το διήγημα είναι το είδος γραφής που προτιμά για τη συντομία και την περιεκτικότητά του. Ως στιχουργός έχει επίσης διαπρέψει, κερδίζοντας πρώτο βραβείο με το τραγούδι της Ο Παλιάτσος στο διεθνές φεστιβάλ της Λισαβόνας πριν από μερικά χρόνια.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

978-960-6819-44-5

Go to Top