…του αστεριού ο τοκετός

Γιώργος Θ. Τζιάς

…του αστεριού ο τοκετός

Μεγάλο πράγμα να νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις στο χαρτί ορμές και συναισθήματα που στροβιλίζουν τον εσωτερικό σου κόσμο. Μεγάλο και με αρκετή ανασφάλεια το τόλμημα, όταν μάλιστα επιχειρείται μέσω του έμμετρου λόγου.

Ο “ποιητής” είναι αναγκασμένος να ακροβατεί συνέχεια σε δύσβατα, απόκρημνα και κακοτράχαλαμονοπάτια με τον κίνδυνο να βρεθεί ξαφνικά στο κενό που παραμονεύει δίπλα του.

IBAN:  978-960-6819-32-2 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Περιγραφή

Ο Γιώργος Τζιας γεννήθηκε το 1950 στην Αθήνα. Γόνος εργατικής οικογένειας, μεγάλωσε στα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας όπου ζει και δραστηριοποείται μέχρι σήμερα. Σπούδασε οικονομικά στη Νομική σχολή της Αθήνας και από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική. Στέλεχος της Αριστεράς, διετέλεσε μέλος της κεντρικής επιτροπής του Κ.Κ.Ε. και κατόπιν του Συνασπισμού. Μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 1990 ήταν ο επικεφαλής της επιτροπής αθλητισμού και των δύο κομμάτων. Κατά καιρούς δούλεψε στο χώρο του αθλητισμού, ως αναπληρωτής συντονιστής διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α. στην Ε.Π.Α.Ε. και την Σούπερ Λίγκα. Αρθρογράφος με ειδίκευση στα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα του αθλητισμού διετέλεσε επίσης μέλος της οργανωτικής του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου ΑΘΗΝΑ 1997, μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας πάλης και διοικητικό μέλος αρκετών αθλητικών συλλόγων.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 14 × 20.5 cm
ISBN

978-960-6819-32-2

Go to Top