Άγγελος Σερέτης

Γυμνή αλήθεια

Όσα φέρνει η στιγμή, ο χρόνος δεν τα φέρνει. Γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει κατά πόσο ένα μικρό λάθος, έστω και το πιο ανώδυνο και επιπόλαιο ενδέχεται να τον βάλει σε μπελάδες, ή ακόμα και να του δώσει το νήμα της μοίρας του, οδηγώντας τον σε σκληρά και εφιαλτικά μονοπάτια, σε ιστορίες πικρές, που άμα τις γνώριζε από πριν ούτε να τις θυμάται δεν θα ’θελε αλλά ούτε και να τις κουβεντιάζει…

Όμως τέτοιες στιγμές που κάνουν τα χνάρια του πεπρωμένου να σμίξουνε, το σύμπαν συνωμοτεί για να σε φέρει σε εκείνον το δρόμο που της αγάπης η δύναμη ποτέ δεν μπορεί να χαθεί και το άδικο κανείς να το κουκουλώσει.

IBAN: 978-960-6819-23-0 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Περιγραφή

 O Άγγελος Σερέτης σπούδασε δημοσιογραφία και θέατρο. Δούλεψε ως ελεύθερος ρεπόρτε δίπλα στους Δημήτρη Πουρνάρα, Γιάννη Σκαρίμπα, Νεοκλή Σαρρή και πολλούς άλλους καταξιωμένους δημοσιογράφους από το 1963 – 1967.

Η έναρξη της επταετίας τον βρήκε στο θέατρο και συγκεκριμένα στη Σχολή Σταυράκου. Από το 1970 συνεργάστηκε με πολλούς αθηναϊκούς θιάσους ως ηθοποιός, με παράλληλη δράση και στον κινηματογράφο όπου παρουσιάζει δικά του έργα και διασκευές.

Έχει γράψει πάνω από δώδεκα θεατρικά έργα και παιδικά, εκ των οποίων τα μισά έχουν παιχθεί από αθηναϊκούς, αλλά και περιοδεύοντες θιάσους.Είναι ο δημιουργός του Βοιωτικού Θεάτρου και εκδότης της εφημερίδας Ωτακουστής της Βοιωτίας.Το 1986 εξέδωσε το μυθιστόρημα Οικογενειακή μας υπόθεση, και παράλληλα δημοσίευσε διηγήματα του σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες. Το 2007 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας, τα διηγήματα Όσο κρατάει ένας χορός και το 2008 το αφήγημα Εγώ ο Νεκτάριος.

Σήμερα ζει στην Αίγινα. Δημοσιεύει διηγήματα και αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο, ενώ παράλληλα ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, το θέατρο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 14 × 20.5 cm
ISBN

978-960-6819-23-0

Έτος 1ης Έκδοσης

2010

Go to Top