Ο Βασιλιάς της σοκολάτας

Μίρνα Μηλιώνη-Γκανά

Ο Βασιλιάς της σοκολάτας

Την ώρα που όλοι τρέχουν για να προλάβουν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ο μικρός Ανδρέας προσπαθεί να πουλήσει τη πραμάτεια μέσα στο κρύο.
Όμως ο φύλακας άγγελός του, καταφέρνει να του εκπληρώσει τη μεγαλύτερή του επιθυμία. Να τον κάνει Βασιλιά της Σοκολάτας, και τελικά η νέα χρονιά να τον βρει με μια καλύτερη ζωή.

IBAN: 978-960-89446-0-2 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Η Μίρνα Μηλιώνη-Γκανά έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες, διακόσμηση και στη δραματική σχολή. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές, λογοτεχνικά και θεατρικά έργα, καθώς και αυτοτελείς ιστορίες για την τηλεόραση. Συμμετέχει ενεργά στο θέατρο, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ ποιήματα και στίχοι της έχουν μελοποιηθεί.Το «Ρωγμές στο Μωβ» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή, και «Ο Βασιλιάς της Σοκολάτας» το πρώτο της παιδικό βιβλίο

H Ιωάννα Γαλανομάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Art Institute at Bournemouth με Bachelor of Arts in Illustration το 2005. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής και εικονογράφησης σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα. Έχει ασχοληθεί με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου, την ανάπτυξη χαρακτήρων για κινούμενα σχέδια, την εικονογράφηση για περιοδικά και το fashion illustration.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 22.5 × 22.5 cm
ISBN

978-960-89446-0-2

Έτος 1ης Έκδοσης

Εικονογράφηση

Ιωάννα Γαλανομάτη

Go to Top