Στιγμές Πάθους…

Μέλπω Ζαρόκωστα

Στιγμές Πάθους…

Στην εφιαλτικά ιλιγγιώδη εποχή μας το διήγημα συνεχώς κερδίζει έδαφος στη βιβλιογραφία, κι αυτό γιατί ο σημερινός αναγνώστες προτιμάει τη λύση που έρχεται καλπάζοντας κα χωρίς πολλές εκπλήξεις.

Εννέα λοιπόν, τα διηγήματα, εννέα και οι κεντρικοί ήρωες που κινούνται σε διαφορετικά κοινωνικά και διανοητικά επίπεδα, έχουν ωστόσο όλοι τους ένα κοινό σημείο αναφοράς: το μεγάλο τους πάθος.

Όλα τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν στο κοινωφελές ίδρυμα Το σπίτι του ηθοποιού

IBAN: 978-960-6819-29-2 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Περιγραφή

Η Μέλπω Ζαρόκωστα γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου και σπούδασε θέατρο, σενάριο, σκηνοθεσία. Γύρισε στην Αθήνα 25 χρόνων, και έκτοτε υπηρετεί τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως συγγραφέας, δημιουργώντας δικό της ρεπερτόριο. Έχει βραβευθεί με πρώτο και τρίτο κρατικό βραβείο για τα θεατρικά της έργα: Συμβιβαστήκαμε και Αουφίντερζεν Μανόλη. Έχει γράψει πολλά σενάρια, μεταξύ αυτών το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Ανταρσία των 10 και σειρές για την τηλεόραση, όπως: Από την κωμωδία στο δράμα κ.α. Τελευταία ασχολείται και με τη συγγραφή διηγημάτων και μυθιστορημάτων. Το διήγημα είναι το είδος γραφής που προτιμά για τη συντομία και την περιεκτικότητά του. Ως στιχουργός έχει επίσης διαπρέψει, κερδίζοντας πρώτο βραβείο με το τραγούδι της Ο Παλιάτσος στο διεθνές φεστιβάλ της Λισσαβόνας πριν από μερικά χρόνια.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

978-960-6819-29-2

Έτος 1ης Έκδοσης

2010

Go to Top