Το παραμύθι με τα χλoμά μάγουλα

Μαρία Γεωργαλά–Καρτούδη

Το παραμύθι με τα χλoμά μάγουλα

To πιο μικρό και νιόφερτο παραμυθάκι που μόλις την προηγούμενη μέρα είχε εκδοθεί, πήγε μπουσουλώντας και μπλέχτηκε μέσα στην κάπα του Αίσωπου. Αυτός έσκυψε μεκόπο, το πήρε αγκαλιά και χάιδεψε με ανείπωτη τρυφεράδα τα σγουρά μαλλάκια του.

– Εμένα γιατί με άφησε να μπω αυτός ο χοντρός κύριος παππού; Γιατί αυτό δεν μπορεί να περάσει; Ο Αίσωπος τα έχασε. Απο τη μεγάλη του αμηχανία άρχισε να παίζει με την ακρούλα των μαλλιών του μικρού παραμυθιού.

Προσπαθούσε να θυμηθεί τι ήταν αυτό, που εμποδίζει το παραμύθι – που δεν είχε γραφτεί ακόμη δε βιβλίο – να μπει στη χώρα…

Σε εικονογράφηση της Βασιλικής Μπλούκου

IBAN: 978-960-6819-33-9 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Περιγραφή

maria1Η Μαρία Γεωργαλά–Καρτούδη γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη Αττικής. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά και Δημοσιογραφία. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Παρίσι στον τομέα της Επικοινωνίας και Πληροφορίας. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και έχουν δημοσιευτεί άρθρα της σε εφημερίδες και περιοδικά. Παράλληλα έχει εργαστεί ως καθηγήτρια στα ΤΕΙ Πειραιά και ως υπεύθυνη εκπαίδευσης σε Ιδιωτικά Κολέγια.Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο χώρο την Τηλεπικοινωνιών και δραστηριοποιείται στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Ενηλίκων και Ανηλίκων. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 14 × 20.5 cm
ISBN

978-960-6819-33-9

Εικονογράφηση

Βασιλική Μπλούκου

Έτος Έκδοσης

2010

Go to Top