Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-8834329

Η εικονογράφος Ιωάννα Γαλανομάτη συμμετείχε με έργα της στην Έκθεση Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου του Κοινωνικού φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 23-25 Απριλίου, στα πλαίσια της έκθεσης για το παιδί «Παιδιαδρομή».

Δώδεκα διακεκριμένοι έλληνες εικονογράφοι απεικόνισαν με πάνω από εβδομήντα έργα, σύγχρονες όψεις κοινωνικού προβληματισμού, συνθέτοντας έναν κόσμο εικονογραφήσεων που κρύβει μέσα του τον μελλοντικό, αυτόν που διδάσκονται και ονειρεύονται τα σύγχρονα παιδιά μέσα από τα παιδικά βιβλία.  Τα έργα έγιναν αφετηρία για δραστηριότητες, συζήτησης και δημιουργίας μεταξύ των παιδιών και των καλλιτεχνών.

Η Ιωάννα Γαλανομάτη, μαζί με τους μικρούς της αναγνώστες, δημιούργησαν έναν κόσμο που φαντάζονται και ονειρεύονται. Τα παιδιά βιώσαν τους ήρωες του παραμυθιού «Το Συναχωμένο Αεροπλανάκι» και μαζί τους ευαισθητοποιήθηκαν.

Σκοπός της έκθεσης ήταν να ενταχθεί το ποιοτικό παιδικό βιβλίο στην καθημερινότητα των εκπαιδευτικών καλλιτεχνικών προγραμμάτων που η ΕΔΡΑ διοργανώνει, προωθώντας την ψυχική υγεία μέσα από ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *