Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-8834329
Χωρίς κατηγορία
βασιλιάς σοκολάτας μίρνα μηλιώνη γαλανομάτη

της Μίρνας Μηλιώνη-Γκανά

 

Ο βασιλιάς της σοκολάτας

 

Την ώρα που όλοι τρέχουν για να προλάβουν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ο μικρός Ανδρέας προσπαθεί να πουλήσει τη πραμάτεια μέσα στο κρύο.
Όμως ο φύλακας άγγελός του, καταφέρνει να του εκπληρώσει τη μεγαλύτερή του επιθυμία. Να τον κάνει Βασιλιά της Σοκολάτας, και τελικά η νέα χρονιά να τον βρει με μια καλύτερη ζωή.

 

 

Βιογραφικό

Η Μίρνα Μηλιώνη-Γκανά έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες, διακόσμηση και στη δραματική σχολή. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές, λογοτεχνικά και θεατρικά έργα, καθώς και αυτοτελείς ιστορίες για την τηλεόραση. Συμμετέχει ενεργά στο θέατρο, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ ποιήματα και στίχοι της έχουν μελοποιηθεί.Το «Ρωγμές στο Μωβ» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή, και «Ο Βασιλιάς της Σοκολάτας» το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

 

Βιογραφικό Εικονογράφου

msn7H Ιωάννα Γαλανομάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Art Institute at Bournemouth με Bachelor of Arts in Illustration το 2005. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής και εικονογράφησης σε Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα. Έχει ασχοληθεί με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου, την ανάπτυξη χαρακτήρων για κινούμενα σχέδια, την εικονογράφηση για περιοδικά και το fashion illustration.Παρακολουθεί τον δεύτερο χρόνο του μεταπτυχιακού Ζωγραφικής στην Ρώμη και πειραματίζεται με τη ζωγραφική σε ύφασμα, ελπίζοντας να αρχίσει την δικιά της συλλογή ρούχων πόλυ σύντομαTo «Έρως ανίκατε μάχαν» είναι η 2η της εκδοτική προσπάθεια στην Ελλάδα.

 

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Μίρνα Μηλιώνη-Γκανά
Εικονογράφηση:
Ιωάννα Γαλανομάτη
Σειρά:
Παιδικά Βιβλία
Αριθμός Σελίδων
: 32
Διαστάσεις: 22,5×22,5
Έτος Έκδοσης: 2006
ISBN: 978-960-89446-0-2

 

Ενδεικτικά σημεία πώλησης

Πρωτοπορία | Σε όλα τα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας